Udsætning af badebro 2023

Så er det igen tid til at badebroen skal i vandet, som plejer at ske første lørdag i maj.

I år rammer første lørdag i Maj tæt på Store Bededag, hvor mange er til konfirmation inkl. bestyrelsesmedlemmer og foreningens leverandør af kørende materiel.
Derfor bliver vi nødt til at rykke dagen frem, men vi håber at du stadig har mulighed for at give en hjælpende hånd til udsætningen:

Lørdag d. 22/4-22 kl. 09:30

Traditionen tro følges der op med et mindre socialt arrangement bestående af øl, vand, og pølser/brød efter udsætningen.

Har du lyst & mulighed for at give en hjælpende hånd med forberedelserne til det sociale arrangement som er forberedelse af bål, pølser og brød, så må du meget gerne give os en melding hurtigst muligt.

For dem som ikke arbejder med badebroen, vil der være mulighed for at hjælpe med opsamling af affald på stranden.

Til broudsætningen må du gerne tage et par arbejdshandsker med, og foreningen har et begrænset antal waders til rådighed i forskellige størrelser til udlån, men vil du være sikker må du gerne medbringe egne waders.

TILMELDING

Ønsker du at deltage og give en hjælpende hånd, vil vi gerne bede dig om at give en tilbagemelding til bestyrelsen for at vi kender antallet til det sociale arrangement.

Tilmelding om deltagelse til broudsætning eller forberedelse til arrangement, kan ske via:

– Mail til bestyrelsen@stenoddensommerland.dk med navn og adresse, og antal deltagere
– SMS til formand på Mobil 26355484 med dit navn og adresse, og antal deltagere
– Eller via tilmelding på hjemmesiden under “Arrangementer“. Skriv dit navn og adresse i kommentarfeltet, samt antal deltagere.

Vi håber at du har lyst til at give en hånd med Lørdag d. 22/4-23 kl. 09:30.
Udsætningen plejer at vare ca. 2-3 timer afhængig af vejret.

Nye grundejere opfordres til at deltage. Dels pga. muligheden for at møde andre, både nye og gamle grundejere, og ikke mindst lære traditionen at kende, men også fordi hjælpen vil være meget velkommen.