Stenodden Sommerlands hjemmeside er blevet opdateret og har samtidigt fået tilføjet nogle nye funktioner.

Med de nye funktioner følger bl.a. et forum hvor du kan lave opslag om emner lige fra fælles aktiviteter, til efterlysninger, og køb/salg af f.eks. brænde, cykler og hvad du ellers må have på hjertet, og som andre grundejere kan have glæde af. Du kan indstille forslag til generalforsamlingen, stemme på forslag fra bestyrelsen, og komme med generelle forbedringsforslag.

For at kunne sikre forummet kun er for foreningen er der lavet et login til formålet. Samtidig er alle relevante oplysninger, inkl. nyheder som kun er for grundejerforeningen blevet flyttet, så disse oplysninger kun kan tilgås efter login, mens anden info stadig er tilgængeligt for alle.

1. Login tilføjet

For at kunne benytte hjemmesiden fuldt ud, skal du oprette et login. Dette login giver adgang til flere informationer på hjemmesiden, som tidligere har været frit tilgængelig men som kun vedkommer grundejere og er derfor flyttet. Du finder oprettelsen til login under:

For Medlemmer -> Bruger -> Registrering

2. Forum

Hjemmesiden har fået oprettet et forum, som giver forskellige muligheder for at kommunikere mellem grundejere, og pga. login er informationen holdt indenfor grundejerforeningen og kan ikke tilgås af udefrakommende. Når du er logget ind, finder du linket til Forum i toppen af menuens højre side.

Vejledning

Du kan hente en vejledning til oprettelse af login og brug af forum ved at klikke på download.

Har du spørgsmål til oprettelse, forummet eller oplever du problemer med hjemmesiden, så skriv til web@stenoddensommerland.dk

Luk menu